Avoimet
Työpaikat

TV-LÄHETYSGRAFIIKKA- / IT-KÄYTTÖHENKILÖ

Haemme kasvavaan joukkoomme 4-6 henkilöä, jotka tulevat toimimaan TV-lähetysgrafiikan käyttöhenkilöinä. Koulutamme sinut tehtäviin, joten aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ei ole ehdottomana vaatimuksenamme.

Olet etsimämme henkilö, kun olet tekninen, nopea oppimaan, huolellinen ja omaat hyvät kommunikointitaidot ja paineensietokyvyn. Vastaat grafiikan ulosajosta erilaisissa LIVE-tuotantoympäristöissä, pc-laitteilla, hyödyntäen omia järjestelmiämme. Pääset aitiopaikalle erittäin mielenkiintoisia projekteja mm. live-tv ja urheilutapahtumissa. Grafiikan ulosajon lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. ulosajettavan sisällön esivalmistelu ja testaus. Teet myös pienimuotoista asiakasviestintää sekä raportointia. Työaikasi riippuvat projektiemme aikatauluista ja painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Työ keskittyy pääkaupunkiseudulle, mutta saattaa vaatia myös jonkin verran matkustelua.

Keitä me olemme? Maisti Digital toimittaa reaaliaikaisen grafiikan ratkaisuja, räätälöityjä käyttöliittymiä ja tiedon visualisointipalveluja live-tv-, urheilutapahtuma- sekä muihin erikoistarpeisiin. Me Maistissa arvostamme luovuutta, helppoutta ja rehellisyyttä, joilla vaalimme asiakastyytyväisyyttämme. Samoja ominaisuuksia toivomme sinulta. Mitä muuta toivomme sinulta? Haluat olla osa tehokasta tiimiämme, joka ei pelkää laittaa käsiään saveen ja joka uskoo yhteisiin kasvu- ja kansainvälistymistavoitteisiimme. Kaikki työkokemus erilaisissa LIVE-tuotannoissa katsotaan eduksi, mutta mikäli täytät muut kriteerimme, voit olla myös esim. lisätienestejä kaipaava opiskelija. Oleellista on, että tunnet paloa ja innostusta tekemääsi työtä kohtaan.

Jos sinusta tuntuu, että ylläolevassa puhuttiin sinusta, laita meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi lisää. Jos vastaavasti sinulle heräsi kysymyksiä meistä ja tulevista työtehtävistäsi, soita Makelle 044 543 3345. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Hae täältä: https://www.lmcg2.com/asmt/index.jsp?brand=g2&reportId=JOF&advId=1217183276&rps=202

 

 

 

DIGIMARKKINOINNIN JA MYYNNIN OSAAJA

Haemme kasvavaan joukkoomme sinua digimarkkinoinnin ja myynnin osaaja.

Olet etsimämme henkilö, kun olet kekseliäs, oma-aloitteinen ja myyntihenkinen asiakasviestinnän osaaja. Vastaat asiakasviestinnästä eri kanaviin sekä tuotat sisältöä markkinointi- ja myyntikanaviimme. Päävastuullasi on tekstisisältö, mutta toivomme, että hallitset myös kuvankäsittelyn perustaidot.

Keitä me olemme? Maisti Digital toimittaa reaaliaikaisen grafiikan ratkaisuja, räätälöityjä käyttöliittymiä ja tiedon visualisointipalveluja live-tv-, urheilutapahtuma- sekä muihin erikoistarpeisiin. Me Maistissa arvostamme luovuutta, helppoutta ja rehellisyyttä, joilla vaalimme asiakastyytyväisyyttämme. Samoja ominaisuuksia toivomme sinulta. Mitä muuta toivomme sinulta? Toivomme, että olet tarkka ja tuottelias tekijä, joka pitää huolen siitä, että tuottamasi materiaali on viimeisteltyä ja tukee viestiämme. Haluat olla osa tehokasta tiimiämme, joka ei pelkää laittaa käsiään saveen ja joka uskoo yhteisiin kasvu- ja kansainvälistymistavoitteisiimme. Tehtäviisi kuuluu tuottaa materiaalia suomeksi ja englanniksi. Voit olla jo jonkin verran kokemusta omaava, vastavalmistunut tai pian valmistuva. Oleellista on, että tunnet paloa ja innostusta tekemääsi työtä kohtaan.

Jos sinusta tuntuu, että ylläolevassa puhuttiin sinusta, laita meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi lisää. Jos vastaavasti sinulle heräsi kysymyksiä meistä ja tulevista työtehtävistäsi, soita Makelle 044 543 3345. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Hae täältä: https://www.lmcg2.com/asmt/index.jsp?brand=g2&reportId=JOF&advId=1217188189&rps=202

 

 

 

OHJELMOIJA / OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Haemme kasvavaan joukkoomme sinua ”hakkeri".

Olet etsimämme henkilö, kun sinulta löytyy projektityöskentelykokemusta, ongelmanratkaisukykyä ja kykenet saumattomaan tiimityöhön.Haluat minimoida klikkausten määrän käyttöliittymistä ja tehdä niistä mahdollisimman helppoja ja nopeita käyttää. Sinulla on palava halu kehittyä ja omaat myös hieman graafista silmää.Yhdessä pääkehittäjän kanssa, vastaat asiakasprojektiemme toteutuksesta ja toimituksesta. Omaat hyvät kommunikointitaidot ja kykenet korrektiin asiakasviestintään sekä yhteisprojekteihin asiakkaidemme kanssa. Kofeiinin sietokyky, tietoliikenne-, käyttöliittymä-, backend-, frontend- ja loogisen ajattelun hallinta katsotaan eduksi. Käyttämiämme teknologioita ovat mm. C# (.NET), HTML5, CSS3, Javascript, GSAP. Kanssamme pääset osaksi erittäin mielenkiintoisia projekteja mm. live-tv ja urheilutapahtumissa.

Keitä me olemme? Maisti Digital toimittaa reaaliaikaisen grafiikan ratkaisuja, räätälöityjä käyttöliittymiä ja tiedon visualisointipalveluja live-tv-, urheilutapahtuma- sekä muihin erikoistarpeisiin. Me Maistissa arvostamme luovuutta, helppoutta ja rehellisyyttä, joilla vaalimme asiakastyytyväisyyttämme. Samoja ominaisuuksia toivomme sinulta.

Mitä muuta toivomme sinulta? Haluat olla osa tehokasta tiimiämme, joka ei pelkää laittaa käsiään saveen ja joka uskoo yhteisiin kasvu- ja kansainvälistymistavoitteisiimme. Oleellista on, että tunnet paloa ja innostusta tekemääsi työtä kohtaan.

Jos sinusta tuntuu, että ylläolevassa puhuttiin sinusta, laita meille hakemuksesi ja kerro itsestäsi lisää. Jos vastaavasti sinulle heräsi kysymyksiä meistä ja tulevista työtehtävistäsi, soita Makelle 044 543 3345.Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Hae täältä: https://www.lmcg2.com/asmt/index.jsp?brand=g2&reportId=JOF&advId=1217188819&rps=202